Ik ben Liesbeth Freijse en in 1987 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute, toen nog aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Den Bosch.

Mijn eerste baan als fysiotherapeute, was in Duitsland. Hier heb ik anderhalf jaar gewerkt. Na mijn terugkomst in Nederland heb ik in verschillende particuliere praktijken gewerkt, waarvan 9 jaar in Lith, 4 jaar elders in Tilburg en nu al vanaf 2002 in deze praktijk.

In de loop der jaren heb ik geregeld verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Deze hebben mij gevormd tot een allround fysiotherapeute.
In de loop der jaren gaat mijn interesse mn uit naar de schouder en claudicatio intermittens(etalagebenen) en ben me daar meer en meer in aan het bekwamen.

Samen met de patiënt werken aan diens herstel vind ik belangrijk en ik ben bereid me hiervoor volledig in te zetten. In mijn behandelingen ga ik op zoek naar de oorzaak van de disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Het inzicht krijgen in belasting en belastbaarheid en het herstellen van de balans tussen die twee, is deel van de behandeling en voorwaarde om de klachten die u heeft, effectief op te lossen.

BIG : 29034951904

Ik ben werkzaam op maandag van 9.00-17.30 uur, dinsdag van 8.30-16.00 uur en op donderdag van 8.30-16.00 uur op de locatie Tilburg-West.
Op woensdag van 8.30-12.30 uur op de locatie Berkel Enschot.

Email : liesbeth@fysio-op-maat.nl