In 2004 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool te Leiden. Na een jaar in de eerste lijn te hebben gewerkt, ben ik in 2005 me gaan specialiseren in de manuele lymfdrainage. Na 3 jaar te hebben gewerkt als oedeemfysiotherapeut, wilde ik graag meer kennis opdoen in de oncologie om cliënten nog beter te kunnen begeleiden en coachen. Mijn opleiding oncologie fysiotherapie heb ik in 2010 afgerond.

Ten gevolge van de behandeling bij kanker kunnen er meerdere bijwerkingen optreden. Deze kunnen het herstel soms vertragen of de kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Door begeleiding en coaching, kan ik u leren omgaan met deze nieuwe situatie.

Na 10 jaar in een eerstelijnspraktijk te hebben gewerkt in Den Bosch, ben ik sinds 2016 werkzaam bij Fysio op Maat. Ik ben zowel in Tilburg als in Berkel-Enschot werkzaam.

BIG : 19061656404

Aangesloten bij :

Aanwezig:
Locatie Tilburg-West:
Maandag gehele dag.
Donderdag de gehele dag

Locatie Berkel-Enschot:
Dinsdag de gehele dag
vrijdag van 8.00 t/m 14.00 uur

Email : imke@fysio-op-maat.nl

Imke voldoet aan alle registratie-eisen, zoals deze opgesteld zijn door de zorgverzekeraars, om manuele lymfedrainage (oedeemfysiotherapie) vergoed te krijgen.