Ik ben Eric Janssens en ben in 1987 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge School West Brabant in Breda.

Aanvankelijk heb ik het werken in de eerste lijn gecombineerd met de tweede lijn. In 1994 ben ik volledig intramuraal gaan werken in een multidisciplinair team in de ouderenzorg. Mijn werkveld is steeds heel breed geweest en betrof zowel de herstel gerichte zorg als ook de zorg voor de zogenaamde “longstay” cliënten. In de loop van de jaren heb ik kennis en expertise opgebouwd in de orthopedische revalidatie en is mijn bijzondere interesse gewekt voor de neurorevalidatie. Ik ben betrokken geweest bij preventie programma’s voor ouderen (valpreventie) en de scholing van verpleegkundigen en verzorgenden (tillen/transfereren, zwachtelen en bandageren).

In 2010 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben sindsdien werkzaam als mede-eigenaar in deze fysiotherapie praktijk. Innovaties met betrekking tot de musculo skeletale aandoeningen hebben de afgelopen jaren mijn bijzondere interesse gehad. Ik heb me bekwaamd in de musculo skeletale echografie, shockwave therapie en Epte behandelingen. Mijn inzetbaarheid is hiermee breed.

Sedert 2013 ben ik mij in het bekwamen in musculoskeletale echografie. Hierdoor wordt het mogelijk meer inzicht te krijgen in aandoeningen van pezen, spieren en banden waardoor de behandeling nog meer “op maat” toegepast kan worden. Ik maak daarbij o.a. gebruik van shockwave therapie en EPTE.

BIG : 19034020304

Aangesloten bij :

Aanwezig:
Locatie Tilburg-West:
Maandag en dinsdag de gehele dag
Woensdag van 08.00 uur t/m 13.00 uur
Donderdag van 14.00 uur t/m 18.00 uur

Locatie Berkel-Enschot:
Woensdagmiddag van 14uur t/m 18.00 uur, donderdag van 8.00 t/m 13.00uur

Email : eric@fysio-op-maat.nl