Berkel-Enschot

Adresgegevens

Eikenbosch 2
5056 GB  Berkel-Enschot

013 303 00 69
info@fysio-op-maat.nl
www.fysio-op-maat.nl

Openingstijden

maandag8:00 — 18:00
dinsdag8:00 — 18:00
woensdag8:00 — 18:00
donderdag8:00 — 21:00
vrijdag8:00 — 18:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Fysio op Maat Berkel-Enschot is een jonge, dynamische en innovatieve fysiotherapiepraktijk, die sedert 1 maart 2014 gevestigd is op Eikenbosch 2 in Berkel-Enschot, een dependance van Fysio op Maat Tilburg-West.

Onder hetzelfde dak zijn ook gevestigd Croon Mondzorg, Wegéon (arbodienst/re-integratiebedrijf), Rabobank en de Kleine Wereld.
LET OP! Navigatie kan u naar de verkeerde kant van het winkelcentrum Eikenbosch sturen.

Op het gebied van musculo-skeletale aandoeningen onderscheidt Fysio op Maat Berkel-Enschot zich van andere fysiotherapiepraktijken door vanaf half maart 2014 echografie aan te bieden. Met behulp van deze beeldvormende techniek is het mogelijk een nog beter beeld van uw klacht te krijgen en deze vakkundig en snel te behandelen, eventueel met behulp van Shockwave Therapie.

Fysiotherapeutische behandeling alleen op afspraak. We hanteren geen wachtlijst en een verwijzing van de huisarts is niet meer nodig.

Om de eerste fysiotherapeutische behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk het Intake op Maat formulier voorafgaand in te vullen en mee te brengen naar de praktijk. Klik hier om het formulier te downloaden.

Voor verdere informatie en routebeschrijving: zie contact