Online afspraak maken

Vanaf Juni 2021 is het weer mogelijk online een afspraak te maken. Voor een afspraak bij een van onze gespecialiseerde collega’s kunt u het beste telefonisch en of via de whatsapp, contact met ons opnemen.

U kunt online een afspraak maken voor een fysiotherapeutische behandeling.

Fysio op Maat biedt u ook de mogelijkheid een afspraak online te maken. Let op: via het online plansysteem heeft u een beperkte keuze in tijden en fysiotherapeuten (één algemeen fysiotherapeut op de locatie Tilburg-West en één algemeen fysiotherapeut/ geriatriefysiotherapeut i.o. op de locatie Berkel-Enschot).

Het formulier hierboven is onderdeel van het (beveiligde) portaal van MijnZorgtoegang.nl. Hier kunt u een keuze maken uit tijdstip, locatie, fysiotherapeut.

Wilt u een afspraak met een andere fysiotherapeut, staat het tijdstip dat u een afspraak wilt er niet bij, of heeft u een fysiotherapeut met een specialisatie nodig? Neem dan contact op met Fysio op Maat 013 4683910 (Tilburg-West) of 013 3030069 (Berkel-Enschot). Hetzelfde geldt als u via het online systeem niet snel genoeg terecht kunt voor behandeling.
We kijken dan voor u waar er eventueel eerdere mogelijkheden zijn om de afspraak te plannen.

Vooralsnog is het online plannen alleen mogelijk als u voor de eerste keer met een klacht of blessure naar de praktijk komt. Dit geldt ook als u eerder onder behandeling bent geweest, maar nu met een nieuwe klacht komt.

Bent u al onder behandeling of in het verleden onder behandeling geweest? Neem dan contact op met Fysio op Maat voor het maken van een afspraak.