Hoe langer ik fysio ben, hoe leuker ik mijn beroep vind. Het is heel fijn om met een aantal behandelingen iemand van zijn klacht af te helpen en ook tips te geven hoe deze klachten te voorkomen. Ook heel boeiend is het voor mij als het herstelproces ingewikkelder wordt.. het stagneert, of er komt een aandoening bij. Of de omstandigheden zorgen ervoor dat een patient tussen het wal en het schip dreigt te vallen. Dan is er de uitdaging om met de patient samen te zoeken naar oplossingen, soms zijn dan andere zorgprofessionals nodig. Er zijn geen twee patienten hetzelfde en als we dan een goede weg vinden, geeft dat veel voldoening.

Mijn specialisaties zijn:
*herstel na kanker, de oncologische revalidatie. Met deze groep patienten werk ik inmiddels 7 jaar.
*de chronische zorgvraag. Ik ben aangesloten sinds 2015 bij het Chronisch Zorgnet ( voorheen claudicationet) voor de patienten die looptraining nodig hebben in verband met etalagebenen. Vervolgens heb ik daarvoor in 2017 de cursus leefstijlcoaching gevolgd en in 2018 de cursus hartfalen.
In mijn vrije tijd wil ik graag me onderdompelen in de cultuur van een mooie oude stad. Beeldende kunst, muziek… heel inspirerend.
Maar dagelijks wandelen met mijn hondje in de natuur is heerlijk! Geen protocollen of administratie, maar eindeloze variatie in kleuren, het uitzicht en de seizoenen. Daar geniet ik enorm van!

BIG : 05903395404

Lid van het KNGF en RGF

Aanwezig:
Locatie Berkel-Enschot:

Email : odile@fysio-op-maat.nl