U kunt ons ook bereiken via Whatsapp

 

06 13 35 03 00

Binnen een uur reactie tijdens kantoortijden (geen belnummer)

Other languages

Wendy van Vessem - Musters

 
Afbeelding contactpersoon

Fysiotherapeute
Geriatriefysiotherapeute

 

Overige informatie

Overige informatie:

Ik ben Wendy Musters, en afgestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda in 2011 als algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen heb ik in een eerstelijns praktijk in Tilburg gewerkt. Vervolgens ben ik begonnen in Boxtel, waar ik veel ouderen heb gezien in een verzorgingstehuis. Daar heb ik mijn belangstelling ontwikkeld voor de ouder wordende mens. Daarom ben in september 2013 gestart met de Master Geriatric Physical Therapy aan de Avans+ te Breda en hoop deze opleiding in 2017 succesvol af te ronden.

Sinds maart 2014 ben ik werkzaam in de praktijk. Mijn interesse ligt met name in het onderzoeken en behandelen van de oudere cliënt met meervoudige aandoeningen. Het begeleiden van de geriatrische cliënt alsmede de cliënten met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel, zoals een beroerte, MS en Parkinson) behoort tot een van mijn taken. Ook valpreventie is een van mijn aandachtspunten. Er kan eventueel ook een behandeling aan huis plaats vinden.

Aandachtsgebieden:

Aangesloten bij:

Lid van het KNGF (www.kngf.nl)
BIG nummer: 99914570204

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur en donderdag van 12.00 uur tot 21.00 uur op locatie Tilburg-West.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp

 

06 13 35 03 00

Binnen een uur reactie tijdens kantoortijden (geen belnummer)

Other languages