U kunt ons ook bereiken via Whatsapp

 

06 13 35 03 00

Binnen een uur reactie tijdens kantoortijden (geen belnummer)

Other languages

Liesbeth Freijse

 
Afbeelding contactpersoon

Fysiotherapeute

 

Overige informatie

Overige informatie:

Ik ben Liesbeth Freijse en in 1987 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool voor Fysiotherapie in Den Bosch.

Aanvankelijk heb ik anderhalf jaar in Duitsland gewerkt. Na mijn terugkomst in Nederland heb ik in verschillende particuliere praktijken gewerkt, waarvan 9 jaar in Lith, 4 jaar elders in Tilburg en nu al vanaf 2002 in deze praktijk. In de loop der jaren heb ik geregeld verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en om me te specialiseren in enkele therapievormen. Deze hebben mij gevormd tot een allround fysiotherapeute. Cursussen die ik de laatste jaren onder andere gevolgd heb zijn: valpreventie, beweegprogramma voor artrose, medical taping concept, claudicatio intermittens, motivational interviewing,schouderdiagnostiek en schouderrevalidatie. Ik ben aangesloten bij het Claudicationet en het schoudernetwerk Noord-Brabant.

Samen met de patiënt werken aan diens herstel vind ik belangrijk en ik ben bereid me hiervoor volledig in te zetten. In mijn behandelingen ga ik op zoek naar de oorzaak van de disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Het inzicht krijgen in belasting en belastbaarheid en het herstellen van de balans tussen die twee, is deel van de behandeling en voorwaarde om de klachten die u heeft, effectief op te lossen.

Aandachtsgebieden:

Lid van: KNGF (www.kngf.nl), claudicationet (www.claudicationet.nl), Schoudernetwerk Noord-Brabant (www.schouderfysiotherapie.nl)
BIG nummer: 29034951904

Ik ben aanwezig op maandag van 11.30-20.30 uur, dinsdag en donderdag van 8.30-16.00 uur op de locatie Tilburg-West.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ons ook bereiken via Whatsapp

 

06 13 35 03 00

Binnen een uur reactie tijdens kantoortijden (geen belnummer)

Other languages